FANDOM911px... voor Dummies grasduint in de archieven van Vlaamse en internationale zenders voor een bloemlezing van alle belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen omtrent het thema van de uitzending. Elke week wordt een nieuw thema behandeld, begeleid door de commentaarstem van Johan Terryn en wordt onderstreept door populaire muzikale hits.

911pxVan zang en dans over podiumkunsten of acrobatie tot sport of goed gebrachte cafétrucs. Uitgevoerd door jong en oud, solo of in groep. Allemaal vinden ze hun weg naar Belgium's Got Talent. De opvallende outfits, vreemde attributen en gekke maskers worden weer boven gehaald en gebruikt in de meest verbazingwekkende acts. Maar evenzeer vinden kleine performances hun weg naar het podium. Ingetogen of met veel toeters en bellen: als je de jury weet te raken, ga je door.

911pxIn gezondheidscentrum De Korf is geen enkele dag identiek aan de vorige, dat weten we nu wel al zeker. Seizoen twee van Binnenstebuiten wordt geen kopie van het eerste. De ingrediënten blijven dezelfde, het recept verandert. Bovendien verwelkomt het team van gezondheidscentrum De Korf een nieuwe collega: dokter Muriel Vervoort, een rol voor Tine Laureyns, en moeten ze afscheid nemen van seksuologe Els. Frederik en Muriel kennen elkaar uit een ver verleden en dat zorgt af en toe voor de nodige strubbelingen en spanningen. Judith keert terug vanop reis en blijkt verloofd te zijn, terwijl Sara intussen te horen krijgt dat ze nog slechts drie jaar te leven heeft. Je merkt het wel al, in het tweede seizoen van Binnenstebuiten krijgen we een diepere inkijk in het persoonlijke leven van de zorgverleners van gezondheidscentrum De Korf.

911pxDe jongste is 22, de oudste 63. De ene woont in Stekene en is witloofboer, de andere kijkt elke dag in Frankrijk uit op een domein van 400 hectare met mestvee en akkers. Boer A zoekt een pittige dame met een sterk karakter, boer B vooral iemand die warmte en diepgang uitstraalt. Maar allemaal koesteren ze dezelfde wens: via Boer zkt Vrouw de liefde van hun leven ontmoeten. Dit najaar gaan vijf nieuwe boeren het liefdesavontuur aan. Ze hebben alles wat hun hart begeert, behalve een partner om hun geluk mee te delen. De vijf zetten zich dag in dag uit met hart en ziel in voor hun landbouwbedrijf, maar beseffen dat het leven zo veel mooier is met twee dan alleen. In het negende seizoen van Boer zkt Vrouw ontmoeten ze vrijgezelle vrouwen die daar hetzelfde over denken. Het startschot van de negende Boer zkt Vrouw-reeks wordt al gegeven op zondag 5 mei 2013. In de oproepaflevering laat Dina Tersago Vlaanderen kennismaken met de vijf sympathieke vrijgezellen die de komende maanden hopelijk menig vrouwenhart sneller zullen doen slaan. De boeren stellen zich uitgebreid aan Vlaanderen voor en worden door Dina uitgenodigd op een kennismakingsdiner. Allemaal staan ze te popelen om sympathieke dames te ontmoeten en hopen ze uiteindelijk de ware liefde aan de haak te slaan.

911pxDe 13-delige komische dramareeks 'Connie & Clyde' speelt zich af rond het relatiebureau Connie & Clyde. Zaakvoerster Connie Coninx, headhunter in de liefde, heeft de touwtjes stevig in handen. Maar wanneer deze succesvolle koppelaarster samen met haar echtgenoot haar sterkste promotroef overboord kiepert, stelt ze alles in het werk om haar schip niet te laten zinken. Vastberaden zet ze haar koers verder naar de ware liefde en de perfecte partner voor haar hopeloze klanten … en voor zichzelf.

911pxChef-kok Sofie Dumont bereidt dagelijks een smakelijk en fijn gerecht in haar nieuwe gezellige keuken. Van klassieke tot gezonde gerechten en van restjes tot desserten: alles komt aan bod in 'De Keuken van Sofie'. De jonge, moderne vrouw of man, met naast hun gezin een druk professioneel en sociaal leven, wil voor datzelfde gezin, elke dag een smakelijk en fijn gerecht op tafel toveren. Vanaf nu brengt Sofie Dumont ons dagelijks op ideeën in ‘De Keuken van Sofie’. Op maandag kookt Sofie met een beperkt budget, dinsdag 'pimpt' ze de (Vlaamse) Klassiekers, en op woensdag kookt Sofie samen met een kleine chef, dan is het kidsdag. Op donderdag wordt er aan de lijn gedacht en op vrijdag komt Sofie's favoriet aan bod: gebakjes, taarten,... kortom alles met een korstje!

VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/De Keuze van Piet


Carroussel Familie S23v3'Familie' is een Vlaamse soapserie van Studio-A die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is 'Familie' de langstlopende Belgische soapserie. De verhaallijnen spelen zich vooral af in en rond de stad Mechelen, waar de familie Van den Bossche sinds jaar en dag het familiebedrijf runt. De soap kent een uitgebreide cast waar Jef De Smedt, Jacky Lafon en Annie Geeraerts al sinds het prille begin onafgebroken deel van uitmaken. Vaak worden ook jonge acteurs aan de reeks toegevoegd en verlaten anderen dan weer de serie.

VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Film op zaterdag: VTM Filmtopper VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Funnymals


Carroussel Het WeerReeds sinds de start van VTM op 1 februari 1989 wordt 'Het Weer' ononderbroken elke dag uitgezonden. 'Het Weer' brengt je elke dag informatie over de huidige weerstoestanden en dat van de komende dagen. Elke dag live om 13u30, 18u00 en 19u40 op televisie, maar ook de klok rondop de VTM NIEUWS-website en de app te bekijken.

VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Lang Leve... VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Nonkel Mop VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Prematuurtjes VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Royalty VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Safety First VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/So You Think You Can Dance VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Stadion VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Telefacts VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/The Taste


Carroussel VTM NIEUWS 2014Reeds sinds de start van VTM op 1 februari 1989 wordt 'VTM NIEUWS' ononderbroken elke dag uitgezonden. 'VTM NIEUWS' brengt je elke dag nieuws over binnen- en buitenland, sport, entertainmant, tv & media, verkiezingen en alle andere. Elke dag live om 13u00, 17u45 en 19u00 op televisie, maar ook de klok rond up-to-date op de VTM NIEUWS-website en de app.

VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/VTM Telefoneert VTM Wiki/Main Page/Left Column/Huidige Programma's/Zuidflank