FANDOMCarroussel Familie S23v3'Familie' is een Vlaamse soapserie van Studio-A die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is 'Familie' de langstlopende Belgische soapserie. De verhaallijnen spelen zich vooral af in en rond de stad Mechelen, waar de familie Van den Bossche sinds jaar en dag het familiebedrijf runt. De soap kent een uitgebreide cast waar Jef De Smedt, Jacky Lafon en Annie Geeraerts al sinds het prille begin onafgebroken deel van uitmaken. Vaak worden ook jonge acteurs aan de reeks toegevoegd en verlaten anderen dan weer de serie.

Carroussel Het WeerReeds sinds de start van VTM op 1 februari 1989 wordt 'Het Weer' ononderbroken elke dag uitgezonden. 'Het Weer' brengt je elke dag informatie over de huidige weerstoestanden en dat van de komende dagen. Elke dag live om 13u30, 18u00 en 19u40 op televisie, maar ook de klok rondop de VTM NIEUWS-website en de app te bekijken.

Carroussel VTM NIEUWS 2014Reeds sinds de start van VTM op 1 februari 1989 wordt 'VTM NIEUWS' ononderbroken elke dag uitgezonden. 'VTM NIEUWS' brengt je elke dag nieuws over binnen- en buitenland, sport, entertainmant, tv & media, verkiezingen en alle andere. Elke dag live om 13u00, 17u45 en 19u00 op televisie, maar ook de klok rond up-to-date op de VTM NIEUWS-website en de app.

Wordt aangevuld...

Lijst van alle programma's