FANDOM"Amateurs is wat we zijn, we leven niet lang genoeg om iets anders te worden."
—Charlie Chaplin, Amateurs
VTM
De VTM Wiki is een vrij, openbaar project geheel in het teken van het eerste commerciële televisiestation in Vlaanderen, VTM. Ondanks de reeds bijna 25 jaar televisie, is VTM nog steeds een bruisende bron van televisie. Nog steeds heeft VTM een ongelooflijk variërende lijst van televisieprogramma's. Gemiddeld 2 miljoen Vlamingen kijkt elke dag naar VTM. Realiteit, fictie, feelgoed, humor, een lach en een traan: dat zijn de ingrediënten die u dit najaar kan proeven op VTM.
Foto­album
VTM Wiki- Nieuws
Deze Week op VTMCarroussel Familie S23v3'Familie' is een Vlaamse soapserie van Studio-A die sinds 30 december 1991 wordt uitgezonden op VTM. Daarmee is 'Familie' de langstlopende Belgische soapserie. De verhaallijnen spelen zich vooral af in en rond de stad Mechelen, waar de familie Van den Bossche sinds jaar en dag het familiebedrijf runt. De soap kent een uitgebreide cast waar Jef De Smedt, Jacky Lafon en Annie Geeraerts al sinds het prille begin onafgebroken deel van uitmaken. Vaak worden ook jonge acteurs aan de reeks toegevoegd en verlaten anderen dan weer de serie.

Carroussel Het WeerReeds sinds de start van VTM op 1 februari 1989 wordt 'Het Weer' ononderbroken elke dag uitgezonden. 'Het Weer' brengt je elke dag informatie over de huidige weerstoestanden en dat van de komende dagen. Elke dag live om 13u30, 18u00 en 19u40 op televisie, maar ook de klok rondop de VTM NIEUWS-website en de app te bekijken.

Carroussel VTM NIEUWS 2014Reeds sinds de start van VTM op 1 februari 1989 wordt 'VTM NIEUWS' ononderbroken elke dag uitgezonden. 'VTM NIEUWS' brengt je elke dag nieuws over binnen- en buitenland, sport, entertainmant, tv & media, verkiezingen en alle andere. Elke dag live om 13u00, 17u45 en 19u00 op televisie, maar ook de klok rond up-to-date op de VTM NIEUWS-website en de app.

Wordt aangevuld...Woensdag 13 november 2019

Deze inhouden zijn momenteel niet beschikbaar.
----------
Deze inhouden worden elke nacht vernieuwd. Als dit niet de inhouden van vandaag zijn (als de datum hierboven niet overeenstemt met de datum van vandaag), probeer dan eens hier te klikken.

Woensdag 13 november 2019

Deze inhouden zijn momenteel niet beschikbaar.
----------
Deze inhouden worden elke nacht vernieuwd. Als dit niet de inhouden van vandaag zijn (als de datum hierboven niet overeenstemt met de datum van vandaag), probeer dan eens hier te klikken.
VTM Wiki- Nieuws
Video
Foto
"Je beleeft het hier"
—VTM


Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
18.00 De Keuken van Sofie Border Security Australia Border Security Canada
18.20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie De Zoo Royalty
19.00 VTM NIEUWS
19.45 Het Weer
19.55 Familie Comedy Toppers De Kotmadam
20.35 Boer zkt Vrouw Lang Leve Grote Ster, Kleine Ster Het Lichaam van Coppens The Voice Kids Film
21.40 Amateurs Telefacts Beste Kijkers Alloo bij de Wegpolitie
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.